Школа – гімназія Умка “SMART” Софіївська Борщагіака

Гімназія «Умка SMART» – це сучасна школа, в якій виховують успішних особистостей. Наші випускники готові до дорослого життя – але під час підготовки не втрачають радощів безтурботного дитинства.

Наш пріоритет – не просто надати учню якісну освіту, але й привити звичку навчатися, пізнавати нове, використовувати знання у практичній діяльності і отримувати від цього задоволення.

Наша програма у повній мірі відповідає рекомендаціям Міністерства освіти із 1 по 11 класи, але є значно ширшою за навчальний план звичайної загальноосвітньої школи. Додатково ми поглиблено викладаємо іноземні мову (французьку, а англійську – із носіями в рамках Speaking club), ІТ-грамотності та обраної спеціалізації. За рахунок грамотно розробленого навчального плану та застосування ефективних методик навчання є нескладним для учня, не викликає перевтоми.

Додатково проходять в ігровій формі тренінги із підприємницьких компетенцій, права, соціалізації у дорослому суспільстві.

Учні мають можливість займатись з педагогами індивідуально, відвідувати факультативи, розвиватись у творчості і спорті.

Створені усі умови для комфортного навчання та відпочинку у перервах між уроками. Є системи відеоспостереження для батьків. Організоване здорове харчування.

Наші контакти

До зустрічі в нашій Школі!

Софіївська Борщагіака ЖК "Волошковий" Умка "SMART" Вул. Щаслива, 7

(067) 333-38-38

Напишіть нам